Tekil mesaj gösterimi
Eski 03 Eylül 2026, 23:22   #1
BuRHaN
BuRHaN kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan 4 Eylül 2026 Elektrik Kesintileri: Elektrikler Ne Zaman Gelecek? İl İl Kesinti Listesi

4 Eylül 2026 Elektrik Kesintileri: Elektrikler Ne Zaman Gelecek? İl İl Kesinti Listesi

4 Eylül 2026 Cuma günü Türkiye'nin farklı illerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Peki hangi il ve ilçelerde elektrik kesilecek? Elektrikler saat kaçta gidecek ve ne zaman gelecek?

4 Eylül 2026 Elektrik Kesintileri

Elektrik dağıtım şirketlerinin planlı bakım, onarım, yatırım ve şebeke çalışmaları nedeniyle 4 Eylül 2026 Cuma günü bazı bölgelerde geçici elektrik kesintileri uygulanacak.

Kesintilerin başlangıç ve bitiş saatleri il, ilçe ve mahalleye göre değişiklik gösteriyor.

İstanbul Elektrik Kesintileri 4 Eylül 2026

İstanbul'da BEDAŞ ve AYEDAŞ bölgelerinde farklı ilçelerde planlı çalışmalar bulunuyor.

Örneğin AYEDAŞ tarafından yayımlanan programa göre Şile ve Maltepe'nin bazı bölgelerinde 4 Eylül tarihinde elektrik kesintileri planlanmış durumda.

Kesintinin uygulanacağı mahalle ve saat bilgileri dağıtım şirketlerinin resmi kesinti sorgulama ekranlarından kontrol edilebilir.

İzmir Elektrik Kesintileri 4 Eylül 2026

İzmir'de GDZ Elektrik tarafından 4 Eylül Cuma günü birçok ilçeyi kapsayan planlı kesinti programı yayımlandı.

Bazı bölgelerde kesintiler sabah saatlerinde başlarken bazı bölgelerde öğleden sonraya kadar devam edecek.

Örneğin Aliağa'da bazı bölgeler için 09.00-17.00 arasında planlı kesinti bulunuyor.

Ankara Elektrik Kesintileri 4 Eylül 2026

Ankara'da elektrik kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını öğrenmek isteyen vatandaşların Başkent EDAŞ'ın resmi kesinti sorgulama ekranını kontrol etmesi gerekiyor.

İlçe ve mahalle bazındaki çalışma programları gün içerisinde değişebileceğinden en güncel bilgiler resmi dağıtım şirketinden takip edilmelidir.

Antalya Elektrik Kesintileri 4 Eylül 2026

Antalya'da 4 Eylül Cuma günü bakım, yatırım ve diğer şebeke çalışmaları nedeniyle farklı ilçelerde planlı elektrik kesintileri bulunuyor.

Kesintilerin saatleri bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Diğer İllerde Elektrik Kesintisi Var mı?

4 Eylül 2026 tarihinde farklı şehirlerde de planlı elektrik kesintileri uygulanabiliyor.

Burdur'da Ağlasun, Bucak ve Çavdır ilçelerinin bazı bölgelerinde planlı çalışmalar duyuruldu.

Denizli'de ise 6 ilçeyi kapsayan planlı kesinti programı açıklandı.

Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Elektriklerin ne zaman geleceği, kesintinin planlı bakım çalışması mı yoksa arıza kaynaklı mı olduğuna göre değişebilir.

Planlı kesintilerde dağıtım şirketleri tahmini başlangıç ve bitiş saatlerini paylaşır.

Ancak saha koşulları nedeniyle verilen saatlerde değişiklik yaşanabileceği için güncel durumun resmi kesinti sorgulama ekranından kontrol edilmesi önemlidir.

Elektrik Kesintisi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Elektrik kesintisini öğrenmek için bulunduğunuz bölgedeki elektrik dağıtım şirketinin resmi internet sitesindeki kesinti sorgulama bölümünü kullanabilirsiniz.

İl ve ilçe bilgilerini seçerek planlı kesinti veya mevcut arıza bilgilerine ulaşabilirsiniz.

ForumHayali.com

Alıntı