Tekil mesaj gösterimi
Eski 08 Eylül 2026, 13:59   #1
BuRHaN
BuRHaN kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan KPSS Ortaöğretim geç başvuru ne zaman?

KPSS Ortaöğretim geç başvuru ne zaman?

2026 KPSS Ortaöğretim geç başvuru tarihleri, normal başvuru süresini kaçıran adaylar tarafından merak ediliyor. ÖSYM tarafından yayımlanan 2026 sınav takvimine göre KPSS Ortaöğretim için geç başvurular 15-16 Eylül 2026 tarihlerinde alınacak.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru süreci, normal başvuru döneminde başvurusunu tamamlayamayan adaylar için önemli bir fırsat sunuyor.

Alıntı:
📌 2026 KPSS Ortaöğretim geç başvuru tarihleri

15-16 Eylül 2026

Geç başvuru işlemleri 16 Eylül 2026 saat 23.59'da sona erecek.

2026 KPSS Ortaöğretim geç başvuruları 15 Eylül 2026 tarihinde başlayacak ve 16 Eylül 2026 saat 23.59'da sona erecek.

Normal başvuru döneminde başvurusunu yapamayan adaylar, geç başvuru süresi içerisinde ÖSYM'nin belirlediği yöntemlerle başvurularını tamamlayabilecek.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru nasıl yapılır?

KPSS Ortaöğretim geç başvurusu, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden veya ÖSYM tarafından belirtilen başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabilecek.

Adayların geç başvuru sürecinde kişisel bilgilerini kontrol etmeleri, başvuru bilgilerini eksiksiz şekilde tamamlamaları ve başvuru ücretini belirtilen süre içerisinde ödemeleri gerekiyor.

Başvuru işleminin tamamlanmasının ardından adayların başvuru bilgilerinin sisteme doğru şekilde yansıdığını kontrol etmesi önem taşıyor.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar?

Geç başvuru döneminde uygulanacak ücret, normal başvuru ücretinden farklı olabilir.

Adayların ödeyeceği güncel geç başvuru ücretinin ne kadar olduğunu başvuru sırasında ÖSYM AİS üzerinden kontrol etmesi gerekiyor.

Ücret bilgisi ÖSYM tarafından yayımlanan başvuru kılavuzu ve duyurularda belirtiliyor.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru son gün ne zaman?

2026 KPSS Ortaöğretim geç başvurusunda son gün 16 Eylül 2026.

Geç başvuru işlemleri 16 Eylül 2026 saat 23.59'da sona erecek.

Başvurusunu son güne bırakan adayların başvuru ve ödeme işlemlerini son saatlere bırakmaması önem taşıyor.

KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman?

2026 KPSS Ortaöğretim sınavı 25 Ekim 2026 Pazar günü yapılacak.

Geç başvuru işlemini tamamlayan adaylar, sınav tarihi geldiğinde ÖSYM tarafından açıklanacak sınav giriş belgesi üzerinden sınav merkezi ve salon bilgilerini kontrol edebilecek.

KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

2026 KPSS Ortaöğretim sonuçları 19 Kasım 2026 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden öğrenebilecek.

2026 KPSS Ortaöğretim başvuru takvimi

Normal başvuru tarihleri:

27 Ağustos 2026 - 8 Eylül 2026

Geç başvuru tarihleri:

15-16 Eylül 2026

Geç başvuru son günü:

16 Eylül 2026 saat 23.59

KPSS Ortaöğretim sınav tarihi:

25 Ekim 2026 Pazar

KPSS Ortaöğretim sonuç tarihi:

19 Kasım 2026

KPSS Ortaöğretim geç başvuru hakkında merak edilenler

Geç başvurular 15-16 Eylül 2026 tarihlerinde alınacak.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru son gün ne zaman?

Geç başvurular 16 Eylül 2026 saat 23.59'da sona erecek.

Geç başvuru yapan aday sınava girebilir mi?

Başvuru işlemini ve gerekli ödeme işlemlerini ÖSYM'nin belirlediği süre içerisinde tamamlayan adaylar sınava katılabilecek.

KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman?

KPSS Ortaöğretim sınavı 25 Ekim 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek.

KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar 19 Kasım 2026 tarihinde açıklanacak.

Alıntı:
Önemli:

Geç başvuru tarihleri ve saatleri ÖSYM tarafından belirlenmektedir. Başvuru yapacak adayların işlemlerini son güne bırakmaması ve başvuru sırasında ÖSYM'nin güncel duyurularını takip etmesi önem taşıyor.

Kaynak: ÖSYM

Alıntı