Tekil mesaj gösterimi
Eski 09 Eylül 2026, 08:43   #1
BuRHaN
BuRHaN kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan Azra Sare Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? Sevdan Bir Ateş Esma

Azra Sare Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? Sevdan Bir Ateş Esma

Azra Sare, Show TV'nin 2026 yılında yayın hayatına başlayan Sevdan Bir Ateş dizisinde Esma karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu, dizinin geniş oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden biridir.

Azra Sare Kimdir?

Azra Sare, oyunculuk çalışmalarıyla tanınan genç isimlerden biridir. 2026 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Sevdan Bir Ateş dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, dizide Esma karakterine hayat veriyor.

Azra Sare'nin özel hayatı, doğum tarihi ve eğitim geçmişiyle ilgili kamuya açık güvenilir kaynaklarda sınırlı bilgi bulunmaktadır. Bu nedenle doğrulanmamış bilgiler üzerinden kesin yaş veya memleket bilgisi vermek yerine, doğrulanabilen bilgilerle sınırlı kalmak daha doğru olacaktır.

Azra Sare Kaç Yaşında?

Azra Sare'nin doğum tarihi kamuya açık güvenilir kaynaklarda net olarak açıklanmadığı için 2026 yılı itibarıyla kesin yaşı doğrulanamamaktadır.

Azra Sare Nereli?

Azra Sare'nin doğum yeri ve memleketi hakkında doğrulanmış net bir bilgi bulunmamaktadır.

Azra Sare Ne Mezunu?

Azra Sare'nin eğitim geçmişi hakkında kamuya açık güvenilir kaynaklarda doğrulanmış ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır.

Azra Sare Hangi Dizilerde Oynadı?

Azra Sare'nin Show TV tarafından doğrulanan oyunculuk çalışmalarından biri:

Sevdan Bir Ateş – Esma

Oyuncunun önceki projeleriyle ilgili doğrulanmış bilgiler sınırlı olduğundan kesin olmayan yapım isimlerine yer verilmemiştir.

Azra Sare Sevdan Bir Ateş Dizisinde Hangi Rolü Oynuyor?

Azra Sare, Sevdan Bir Ateş dizisinde Esma karakterine hayat veriyor.

Show TV'nin resmi oyuncu kadrosunda Azra Sare, Esma rolüyle dizinin oyuncuları arasında yer alıyor. Dizinin kadın karakterleri arasında Esma da hikâyenin farklı noktalarında yaşanan mücadelelere dahil oluyor.

Sevdan Bir Ateş Dizisi Hakkında

Sevdan Bir Ateş, CNP Film imzasıyla hazırlanan ve başrollerini Murat Ünalmış ile Özge Özacar'ın paylaştığı dram türündeki dizidir.

Dizinin hikâyesinde Mirza ve Leyla'nın yıllar sonra yeniden karşılaşması, geçmişte yarım kalan aşkı ve aile içerisindeki büyük sırları yeniden gündeme getiriyor. Hikâyenin önemli bölümleri Kapadokya'da geçiyor.

Azra Sare Hakkında Kısa Bilgiler

Adı Soyadı: Azra Sare
Meslek: Oyuncu
Sevdan Bir Ateş Rolü: Esma
Doğum Tarihi: Kamuya açık güvenilir kaynaklarda doğrulanmadı
Doğum Yeri: Kamuya açık güvenilir kaynaklarda doğrulanmadı
Yaşı: Kesin olarak doğrulanmadı
Eğitim: Doğrulanmış bilgi bulunmuyor

Sonuç

Azra Sare, 2026 yılında Show TV'de yayınlanan Sevdan Bir Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda Esma karakteriyle yer alıyor. Oyuncunun kişisel hayatına ilişkin kamuya açık bilgiler sınırlı olduğundan, doğrulanmamış doğum tarihi, yaş ve eğitim bilgileri yerine güvenilir şekilde doğrulanabilen bilgilere yer vermek daha doğru olacaktır.

Alıntı