Bugün, 07:13
|
|
|
|
Cihangir Ceyhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? Anne Yarısı Ali
Cihangir Ceyhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? Anne Yarısı Ali
Cihangir Ceyhan Kimdir?
Cihangir Ceyhan, Adana'da dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Ceyhan, İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı.
Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde Serdar karakteriyle başlayan Cihangir Ceyhan, Sıfır Bir dizisindeki Cio karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. Daha sonra Çukur, Alev Alev ve Camdaki Kız gibi önemli yapımlarda rol aldı.
Cihangir Ceyhan Kaç Yaşında?
Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989 doğumludur. 2026 yılı itibarıyla 37 yaşındadır.
Cihangir Ceyhan Nereli?
Cihangir Ceyhan Adana doğumludur.
Cihangir Ceyhan Hangi Dizilerde Oynadı?
Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı yapımlar arasında Sıfır Bir, Çukur, Alev Alev, Camdaki Kız, Asaf ve Bir Zamanlar İstanbul bulunmaktadır.
Cihangir Ceyhan Anne Yarısı Dizisinde Kimi Oynuyor?
Cihangir Ceyhan, 2026 yılında NOW ekranlarında yayınlanacak Anne Yarısı dizisinde Ali karakterine hayat veriyor.
Ali, Altay ailesinin veliahtı olarak hikâyenin merkezinde yer alan karakterlerden biridir. Almanya'da yaşadığı olayların ardından ailesine ve geçmişine dair önemli sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.
Cihangir Ceyhan Nasıl Ünlü Oldu?
Cihangir Ceyhan, özellikle Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteriyle tanındı. Ardından Çukur dizisindeki Azer Kurtuluş karakteriyle televizyon izleyicisinin de dikkatini çekti.
Cihangir Ceyhan'ın Oynadığı Diziler ve Filmler
- Anne Yarısı – Ali
- Bir Zamanlar İstanbul – Ali Tuna
- Asaf – Asaf
- Dengeler: Biri Olmak – Ferit Kamacı
- Camdaki Kız – Hayri
- Alev Alev – Ömer
- Çukur – Azer Kurtuluş
- Sıfır Bir – Cio
- Yusuf – Serdar
Cihangir Ceyhan Hakkında Kısa Bilgiler
Doğum tarihi: 6 Şubat 1989