Konu: erhan1907
Tekil mesaj gösterimi
Eski 16 Mart 2023, 20:34   #1
erhan1907
erhan1907 kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan Yanıt: erhan1907

erhan1907

Alıntı:
Alıntı: Dua ' kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sayın Akrabam
Senin konu da açılmamış.
N'aber?

Haftasonu dernekte kahvaltı varmış, gel sana kahvaltı ısmarlayayım :dil
Yoğunluğun bitmiyor gerçi senin

Espri bi yana,
Erhanla biz akraba oldugumuz halde forumda @Regex tanıştırmıştı bizi

Komediye gel.

Sessiz, sakin, kendi halinde biridir.
Kimseyle işi olmaz haspam :huh
Zorla konuştururuz adamı.

Şu foruma da sık sık gelse daha iyi olur :sinir

Çok alışık değilim kendi adıma konular açılmasına mutlu oldum hehehehhe İyiyim bence siz de iyisinizdir efenim

O kadar yoğunum ki 5 dk lık mesafede olacak bir şeyden bile haberim yok. Yoğunluk üzerine yoğunluk ekleyerek geçiyor günlerim.

Dünyanın küçük olduğunun kanıtı, hayatta akrabamla forumda rastlaşacağım aklıma gelmezdi.

Çok doğru, kendi halimde takılan, konuşmayı sevmeyen ama yazmayı seven bir beyefendi mükemmelim.

Bende gelmek istiyorum ama işte.

Alıntı:
Alıntı: Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı Görüntüle
Fırsat buldukça hobi olarak üniversite bitirir. Evde diploma koyacak yer bulamıyormuş rivayetlere göre.

Bir de çok takıntılı bir adamdır, forumda ıvır zıvır bok püsür şeyler yapılmazsa ısınıp konu açamıyor. Böyle değişik huyları var. Lan seviye eklentisiyle senin konu açman ne alaka? Ama işte eskilerden dosttur, yoldaştır, bir de @Dua 'nın akrabası falan çıktı diye işte atsan atılmaz; satsan satılmaz. Zor olsa da bir şekilde idare etmeye çalışıyoruz.

Seviliyorsun.

Güldüm. Sanırım tek hobim. Üniversite okumak gibisi var mı ya Okuyun üniversitede ya

Ne kadar da güzel tanımlamış beniii Cins huylarım vardır evet. Kendimi birinci, yüksek görmekten zevk alıyorum belki ne yani ne var bi şu eklentiyi eklesen

İdare edeceksin artık yapacak bir şey yok, geldim bir kere. Hem kimi nerden kovuyorsun tükkan benim

Bende sizleri seviyorum apatya::
erhan1907

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

imza
  Alıntı