Tekil mesaj gösterimi
Eski 18 Nisan 2023, 16:31   #1
ForumSUN

ForumSUN kullanıcısının Avatarı

Üye No: 5
Konular: 108
REP Gücü : 8
REP Puanı: 62
Alınan Beğeniler: 134
Verilen Beğeniler: 211
Varsayılan Google domain hesabım var gmailim patladı hesabımı nasıl geri alacağım ?

Direk net cevap veriyorum...

Alan adınız vardı uygun gördüğünüz için google domain çatısı altına aldınız.. Sizden üyelik istemiyor direk google'de açılmış oturum üzerinden zaten üye olarak görünüyorsunuz.. Gmail hesabınız patladığında yada ne bileyim kurtarma hesabı v.b girdileriniz yoksa olay burda iki problem oluşturuyor.. Bir konuda doğrulamaya çalışılırken diğer konuda sizi engelliyor.. Yani gmaili almak istersen zaten alamazsın 'bot' üyelik görüyorlar sizi.. Eğer dersenki gmaili boşver google alan adımı alayım destek ekibiyle görüşeyim.. Senden türlü belgeler istiyorlar ve bu belgeler sizin ülkenizde TÜRKİYE'de paylaşılması sakıncalı yasak olan bilgiler.. Diyelim önemliydi konu paylaştınız ( tecrübe edilmiştir ) bu seferde yetkili olarak bildiğimiz kişi diyor'ki evet sizi anlıyorum size ait ama sistem daha fazlasını istiyor o yüzden bakanlık onaylı bir belge türü sunun İşte burda aklınız halay çekiyor... İcann whois gibi linkler atılıyor size amerikan menşeili.. Diyor'ki markanın tesciline dayalı bilgileri gir.. Giriyorsun gireceğin en baba bilgi tc no tel no ve adreslerindir hadi biraz anlıyorsan DNS geçmiş bilgilerindir.. Ve sitenide atıyorsun bak bu hostingim bak bu admin cp panelim falan fistan.. Diyorsun sonra cevap kesiliyor çünkü çözüm yok gençler...

Burada olması yapılması gereken tek şey.. Kurtarma e postası ve numaranızı kurtarma olarak mutlaka girin.. Girmezseniz topun ucundasınız imkanı yok geri alımın..

Bunun sebebini ben şöyle açıklıyorum kendimce... Google Domain yeni bir kuruluş hizmet .. Google eski olabilir ama alan adı yani domain alanında yeniler. Oturmamış bir sistemleri var... Emekleriniz boşa çıkar tedbirli olun..