Yanıt: Google domain hesabım var gmailim patladı hesabımı nasıl geri alacağım ?
Yazıda hafifden dokundurdum dedim ya icann transfer için link attılar zaten.. Olmuyor benden marka onay tescil belgesi istiyorlar.. Tüm e postam duruyor hatta aradılarda beni yarım yamalak ingilizceylede görüştük .. Dedikleri şu bana sizin olduğunuzdan eminiz ama sistem daha fazla bilgi istiyor..
Google domain'de e posta gir şifre gir şeklinde oturum açma yok... Yani şöyle mevcut google oturumundan açtığın hesapla bağlanıyor... Şeye benziyor bu face ile bağlan instagram ile gir şekline benziyor.. Ama işte google domain'de direk müşteri hesabı diye bir giriş yok.. Direk oturum aç şeklinde gir olduğu için zate gmailim'de yok .. Yani olay iki türlü sıkıntı bende.. Benim e posta adresim nereden baksan 9 yıllık 1 tane ana hesabım var diğer tüm hesap'larım ona senkronizeydi.. Ana hesabı o amaçla kullandığım için eski olduğu içinde kurtarmadır tel no'dur girmemiştim.. Yani alması kesinlikle imkansız öyle olmasa 3 yıllık siteyi gerçekten ortadan kaldırmazdım..
Beni bana sora'bilirsin... Duyduğuna değil gel bana sor' tanıttıkları gibi değil gel tanışalım.. Asosyal Forumcuyum' Sosyal insan' başka tarafım..
|