Konu
:
vBulletin İF Koşulları
Tekil mesaj gösterimi
19 Nisan 2023, 18:02
#
7
ForumSUN
Üye No:
5
Konular:
108
REP Gücü :
7
REP Puanı:
62
Alınan Beğeniler:
134
Verilen Beğeniler:
211
Yanıt: vBulletin İF Koşulları
Alıntı:
Alıntı:
Regex
kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Buradaki kodlar basit if koşulları, senin dediğinin eklentisi vardı diye hatırlıyorum. Google botlarını kayıtlı kullanıcı olarak gösterme diye. En olmadı arama motorlarının IP adreslerine göre bir filtreleme oluşturup o IP adreslerinin erişimini muaf bırakmak gibi basit mantık bir şey yapılabilir.
Yapılıyor biliyorum nasıl yapıldığını'da biliyorum if koşullarını id numarasına göre gizleyip yeni bir grup açık o açılan grupun id'sine görünürlük veriyorsun bunu manuel olarak yapabiliyoruz her sistemde'de vbulletinde çalışma prensipi hakkında bir fikrim yok örneklerini görmedim o yüzden sorayım dedim.. Ama güzel bir fikir..
Alıntı:
Alıntı:
Tabut
kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Sadece botlara açık olması siteyi üst sıralara taşıyıp yönlendirme yapacağınız anlamına geliyor benim gözümde şu son zamanlarda googlede oldukça .fr .jr gibi domain uzantılı spam siteler varya onlar gibi birşey yapacaksınız diye düşündüm
Dediğinizi anladım ben başka bir sistem alt yapısında 3 yıldır kullanıyorum google'nin akıllı botları var onu anlıyorlar spam olarak düşmüyor yani.. Tabi bunu yaparken full siteyi kapatmak anlamında değil bazı alanları kısıtlama anlamında yapmak gerekiyor.. Yoksa aksi tersi olursa spam olmasada adı dizinde yer bulamıyor kendisine ... Bu konu güzel vbulletine dönüş olduğunda geliştirme düşünülürse buradaki basit başlangıç kodlarından güzel işler çıkar bence..
Kullanıcı profil bilgilerini göster
ForumSUN nickli kullanıcıya mesaj gönder
ForumSUN - Daha fazla Mesajını bul