Yanıt: İçinden Geleni Söyle, Kalırsa Yazık Olur
Alıntı:
Alıntı: Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Ben 2020 ve öncesinde şöyle bir mantık yürütüyordum. Ulan bu CF tüm bağlantıları üzerinden süzdürüyor, yani tüm ziyaretçiler CF'ten geçiyor. Dolayısıyla siteye giren kullanıcı da reel IP'siyle değil, sanki CloudFlare'in IP'siyle giriyormuş gibi olduğu için Google acaba etkileşimi görmez ya da sitenin IP adresi TR dışına çıkıyor diye SEO açısından zarar verir mi? O yüzden tereddütteydim. Sonra düşündüm; koskoca Google bu kadar popüler bir servisten herhalde haberdardır saçmalama deyip geçmiştim. CF yokken ben index sayfasına falan manuel bişiler yapmaya çalışıyordum saldırı gelirken. O ibne de index.php'yi aşamalı güvenliğe alsam showthread.php'ye onu alsam showpost.php, yok search.php vs. gidiyordu kaynak yoracak iç sayfalara. Bandwidth ondan doldu. Sonra Güzel Hosting de ek bot verification koruması getirdi hatta ama o zaman yoktu o. Adam ne kadar vurursa tüm requestler içeri giriyordu. CF kurunca zaten sayfa kurallarını vs. bayağı hassas ayarlamıştım da daha baş edemedi aptal herif. 
|
He bunu bir kere daha demiştin.. cf ile ilgili düşünüyordum diye... Yalnız ben şey diycem... bu cf benim ilk forum açtığım zamanda kurmamıştım.. Seninle aynı hesap benimde banwid doldu saldırı yedim boş siteye .. haberin var'mı yok'mu bilmiyorum .. 15 gb düşük paket bant trafiklisini almıştım..
14 gb'da kadar vurdular boş siteme .. o an cf'ye geçirdim.. zaten ben prof sürümünü o zaman almıştım  cf kurduk ettik.. ama o 1 gb banwid yine bitti  yani cf tam olarak tarfiği engellemiyor trafik girişi oluyor girdikten sonra engeli basıp duvar koyuyor.. Yani bunu deneyimlemiş oldum.. Bide prof hesaptı .. Sonra güzel'den paket değiştirmiştim.. İlk zamanları ya bu 2020 işte.. O sıra sanada saldırı yapıyorlardı  senin yüzünden bizim oralarda yanıyordu lan .. oysa samimi değildik sadece konuşuyorduk sdfsdf
Ben bir ara amazon cloud araştırmıştım ona hiç baktın mı bilmiyorum.. Cf'den daha iyi diyorlar..
|