Tekil mesaj gösterimi
Eski 26 Nisan 2023, 17:52   #4
ForumSUN
ForumSUN kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan Yanıt: Hoş Geldin SouLHuNTeR

Alıntı:
Alıntı: Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hemen kendine pay çıkart. La siz daha piyasaya girmeden ben zaten XenForo'nun modern yapısını ve gelişmişliğini takdir ediyordum. Hiçbir zaman aksini söylemedim. Ben XenForo'yu 2015-2016'larda beğenmiyordum, çünkü o zaman henüz vBulletin 3 bu kadar eskide kalmamıştı yapısal olarak. Şu an bildiğin PHP5.x bir hostta çalıştırmak için bile bir dolu ayar çekmek gerekiyor, çünkü sürekli konfigürasyon ilerlerken en son doğru dürüst güncellemesini 2009-2010'da alan scriptle mücadele veremiyorsun. iPhone 3 GS'in karşısında Nokia 3310 yine insanlar "bu ne la" sürecini geçene kadar şansı vardır ancak iPhone 14 Max Pro ile Nokia 3310 nasıl kapışsın?

XenForo 1.5 falanken beğenmiyordum. Hatta bazı genel forumlar (Formistan vs.) geçtiler, bittiler. O sıra gerçekten XenForo bu kadar iyi değildi. Telefonlar üzerinden verdiğim örnek bence gayet uygun oldu. 2018-2019'lardan beri ben gerçeği biliyor ve inkâr etmiyorum; sadece vBulletin ile devam ediyorum. Bir de 5-6 yıl önce XenForo'nun indexleme problemi vardı SEO'su iyi değildi. Şu an onu da düzeltmişler, bunu @Tabut da iyi bilir geçen söyledi. Eskiden index sorununu da yine bilenlerden biriydi.

Kısacası seninle alakası yok ama bak şöyle olduğuna katılırım, genel forumlarda en fazla bu bizim bilindik kitleyi XenForo ile sen tanıştırdın. Siz gelmeden yine XF kullanan vardı ama bu bizim genel forumcu tayfa tamamen olaya uzaktı. Birçok kişinin aşinalığı senin geçen kapattığın forumunda edindiğine katılıyorum.

Son olarak işin bir de SEO tarafı var. Hatırlarsan bunu geçen yaz atışırken de belirtmiştim; Google'ın masaüstü sonuçları ile mobil arama sonuçları farklı ve mobil algoritması direkt responsive tasarıma bağlı. Dolayısıyla ben masaüstü kısmını Google News kaydıyla, dış SEO çalışmasıyla kapatırım ama mobil aramada ne yapsam sıfır kurulum ve hiç backlink bile alınmamış XenForo tabanlı bir forumla başa çıkamam. Onun için ancak vBulletin'e sıfırdan responsive tema yazılması lazım ki, var olan ücretsiz temalar berbat, biliyorsun.
Telefon ornegine bayildim o nasil bir ornektir yigidim ... sdfdsf valla guzel benzetme oldu... baska bisi demiyorum diyemiyorum suan android ps"den baktim klavye engilis sdfdf..
@Destina bak sana diyor sen tanistirdin diyor ahaaaaa sdfdsf yok kanka biz tanistirmadik.. dedigini anladim zaten oncesinde biliyorlardi falanda su posbit avatar olayi yazilimcilari tarafindan uygun gorulmeyip yapilmiyordu bunu tam boyut iceri alarak xf ile yapilabilecegine belki bir ornek olduk sey olduk"da millet takildigi zaman avatarada bakmiyor zaten gecen kapattigim derken ben kapatmadim la biliyon hesap erisimi ama hallediliyor bir abim arkadas yazik gunah acmasanda ben alan adini alirim dedi butun bilgilerimi verdim o halletcek.. sen tam yazisamamissindir ben gerekli postalasmalari yapar senden bilgi gerekirse alir hallederim dedi..:T: ha bu arada xenforoya ileride bak ileride ama mutlaka gecin bence dafdsf
Beni bana sora'bilirsin... Duyduğuna değil gel bana sor' tanıttıkları gibi değil gel tanışalım.. Asosyal Forumcuyum' Sosyal insan' başka tarafım..
imza
  Alıntı