Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2023, 21:36   #8
ForumSUN

ForumSUN kullanıcısının Avatarı

Üye No: 5
Konular: 108
REP Gücü : 7
REP Puanı: 62
Alınan Beğeniler: 134
Verilen Beğeniler: 211
Varsayılan Yanıt: Ünlülerin siyasi görüşünü belirtmeleri size nasıl bir davranış olarak geliyor?

Alıntı:
Alıntı: Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Yurtdışında yaşarken böyle seçimler kimsenin umurunda olmazdı, kimse birbirine kime oy vericeksin partin ne diye asla sormazdı, hükümet bir şey yapıyorsa bunu gösterişle yapmazdı çünkü, halk beni alakadar etmez bu yapılanlar zaten hükümetin görevi bana lütufta bulunmuyor derlerdi ki hükümette bunun bilincinde olup ekranlarda gösteriş yaparak biz yaptık önceden var mıydı, biz getirdik vs diye zırvalamaz sessiz sedasız yaparlar. Türkiyede ki seçim midemi bulandırıyor daha seçim gelmeden 3 ay öncesinde başladılar şovlara ve bitmek bilmiyor, hepsi için söylüyorum iyice çirkinleşip basitleştiler oy kullanmayı düşünmüyorum.

Ünlüler de en az seçmenler kadar şovmen.
Oy kullanmayan vatan haini seni seni.. ulan ne güzel demokrasi dimi.. oyunun rengini belirtirsin karışırlar kullanmıycam dersin vay hain vay derler... çok komik bir demokrasi anlayışımız var asfsdf