Tekil mesaj gösterimi
Eski 27 Nisan 2023, 16:08   #2
Regex
Regex kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan Yanıt: Büyümek İçin Ne Yapıyoruz?

Piyasadaki tüm forumlar demeyeyim de tek tük ayakta aktif kitlesi kalan genel forumlar tanıdık. Özellikle vBulletin olanlar benim teknik destek verdiğim yerler. Dolayısıyla öyle şeyler ayıp olur. Hiç tanımıyor olsak dahi ayıp olur, yıllar önce de yapanları ayıplar ve tasvip etmezdik. Bir eylemde bulunmadan önce kendine yapılsa diye empatik düşünüp, öyle hareket etmek lazım @BendeR. Şahsen birebir iletişimde olduğum çoğu kişiyi sırf bu nedenle @Dua ' da, ben de davet etmedik bile. Dolayısıyla bunu geçelim.

Büyümek gibi çok bir derdimiz yok ya, biz bize takılıyoruz işte. ForumHayali'nin kuruluş gayesi de güzel bir ortamımız olsun maksadının gerçekleşmesi. Halihazırda günlük 13-15 kayıtlı üye girişi var, bunlar direkt kök forumcu (reklamcı/spamci vb. yok) ve ölüsü bu şekilde. @Dua ' bu hafta tatilde, dönsün de bir iki şey yapıp bu kitleyi biraz daha artırmak için gerekli olan yollara bakarız.

Forumda kullanılan altyapı, responsive olmayan vBulletin 3 olmasına rağmen yaptığım SEO çalışmaları sonucunda;
  • Genel forum sitesi
  • Genel forum
  • Forum sitesi
  • Güncel forumlar
  • Eğlenceli forumlar
gibi anahtar kelimelerde 3 aylık bu forumu ilk sıralara getirdim.

Senin fikirlerin varsa elbette belirtebilirsin. Bu arada ForumHayali.Com Google News'e de kayıtlı; dolayısıyla hit alabilecek popüler, güncel konuları özgün içerik formatında oluşturabilirsek oralardan da hit alabiliriz. Ancak bu hit, ne kadar kalıcı üyeye dönüşür onu bilemiyorum. Z kuşağı dediğimiz ve sürekli uygulamalarla internet deneyimi yaşayan nesil forumlardan bihaber zira.
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
imza
  Alıntı