Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2024, 21:02   #163
Regex

Regex kullanıcısının Avatarı

Üye No: 1
Konular: 12
REP Gücü : 6
REP Puanı: 23
Alınan Beğeniler: 241
Verilen Beğeniler: 154
Varsayılan Yanıt: İçinden Geleni Söyle, Kalırsa Yazık Olur

Alıntı:
Alıntı: Never Give Up kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Forumlarda takılacak güzel bir ortam yok. Eskiye nazaran hiçbir şey düzelmemiş hatta iyice bozulmuş.
Arkadaş sandığım biri için geri dönmüştüm ama değmez. 3 sene girmeyerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Problemli insanlarla uğraşmak zorunda kalmamak için en iyisi eskimiş teknoloji ürünü sitelere hiç girmemek.. Bir iki kişi değil ki herkes ayrı bela..
Bunu gelip benim kurucusu olduğum forumda yazıyorsun. Sonra da yokluğumda beni şöyle ezip, böyle büzen adama hoş geldin dediğinde cevap vermem ayakları. Çalıştığın hastanenin ruh ve sinir hastalıkları bölümüne bir muayene olmanı öneriyorum sana.

Seni buradan da ben banlıyorum. Ban sebebin yok, direkt keyfi ve canım istediği için yapıyorum bunu. ForumHayali.Com kimseye adalet vadetmiş bir platform değil, günün birinde @Dua ' dönecek olursa beni ona şikâyet edersin. Ama unutma, benim attığım banı benden başkası açmaz. Sadece burada değil, aklına gelebilecek her mecrada.

Sen şimdi git, MERNİS kayıtlarına göre senin gibi 23 Ekim doğumlu olan Türkiye 12'ncisi Yozgatlı kardeş gelsin. Sıkıldık senden. Biraz da onla Taylor Swift dinleyip uzun eşek oynayalım he mi?