Yanıt: ForumHayali.Com
Alıntı:
Alıntı: Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Ben her daim senin başarılı olmana ayrı sevinirim, buranın iyi yerlere gelmesine ayrı sevinirim kardeşim. Zaten @ Dua ' ile de tamamen kapatalım, satalım düşüncemiz yoktu. O tamamen bana bırakmıştı 2023 temmuz ayında, ama kapatma; bakarsın bir gün ilgileniriz demiştik. İlgilenilecek ellere geçmesi mutlu eder.
Aslında buranın teması için çok bir şey yapamadım, bir ara bir şeyler geliştirirken postbit'i sıfırlamıştım. Bugün sadece sana verirken onu yeniden tasarladım, en iyi şeyi forumun postbit'i diyebilirim. @ ReaL de sahalara dönmüş, artık gerisi ellerinizden öper. Duyuru konusunda da dediğim gibi buralardayız, ne lazımsa seslenmen yeterli her daim. 
|
Dua Ben ve Real yıllar önce forum açtık. İstanbul'da kadıköyde çay kahve içim forum hakkında neler yaparız konuştuk. Şimdi Dua yok ama @ ReaL ve ben yeniden birlikteyiz kardeşimle.
Dedim ya sana kardeşim yetkin dursun, forum zaten sizin ben sadece kafa dağıtıp bir şeyler üretme peşindeyim sende o kapıyı açtın. Umarım bir şeyler yaparız başarılı oluruz.
Bende her zaman teknik açıdan değil ama geriye ne kalıyorsa yapmaya hazırım yanındayım.
|