Tekil mesaj gösterimi
Eski 16 Temmuz 2026, 01:00   #205
BuRHaN
BuRHaN kullanıcısının Avatarı
Profil ayrıntılarını üye olmadan ya da oturum açmadan görüntüleyemezsiniz.
Varsayılan Yanıt: ForumHayali Sohbet - Muhabbet

Alıntı:
Alıntı: Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eyvallah kardeşim, teveccühün için teşekkür ederim. Senin gibi yöneticilik ve liderlik vasfı olan adamlar işin başında durmadığı sürece en iyi yazılım geliştirilse dahi zaten bir şeye yaramaz. Forum işi ekip işi diyoruz, tam da böyle durumlarda tamamlayıcılık oluyor. Bu arada @ReaL de kulvarında gayet iyidir. Yıllardır ara vermiş olsa da eskiden yaptığı tema editleri olsun, sistem güncelleme ve kod editörlüğü olsun zamanında iz bırakmış adamlardan biridir. Ki ben biraz mükemmeliyetçi olduğumdan kimsenin işini pek beğenmem, bu yüzden beni egoist ya da kasıntı bulanlar, kendisini övüyor diye yanılgıya düşenler olur ama alakası yok. Bak en basitinden Taha için söylüyorum. O döndüğüne göre içim çok rahat gerçekten. Günümüzde millet AI (yapay zeka) ile vibe coding yapıp bir halta benzemeyen sağından solundan taşan temalarına bakmayıp kendisini teknikçi sanıyor. Herkesin dününü de biliyoruz, bugününü de, yarın ne olamayacağını da ^^

Benim hakkımdaki bu pozitif düşüncelerini hep bildim ve her zaman da benim de seninle ilgili yargılarım aynı doğrultuda. Dostluğumuz daim olsun her zaman ^^
Her zaman kardeşim. Sanal gelir geçer dostluk bakidir.
  Alıntı